Sopimusehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaaan Special Tuning Harinen Oy:n ylläpitämän verkkokaupan ja puhelinmyynnin sekä asiakkaan väliseen kauppaan. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta tai puhelimitse asiakas hyväksyy nämä myyntiehdot. Tilaajan on oltava oikeustoimikelpoinen 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä verkkokauppaamme. Tilauksen jälkeen verkkokauppa lähettää automaattisesti tilaajan sähköpostiin tilausvahvistuksen. Sopimus syntyy, kun olemme käsitelleet tilauksen ja hyväksyneet sen. Lähetämme asiakkalle vahvistuksen tämän jälkeen. Mikäli tuotetta ei ole saatavilla ilmoitamme siitä asiakkaalle mahdollisimman pian.

Toimituskulut ilmoitetaan erikseen.

Verkkokaupan kautta pääset yhteistyökumppaniemme tuote-esittely sivuille. Emme ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, 24% v 2016. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tietoturva ja yksityisyydensuoja


Tietosuojaseloste koskee verkkokauppaan rekisteröityjä käyttäjiä. Säilytämme tietoja asiakassuhteen jatkumisen ajan.

Rekisterinpitäjä
Special Tuning Harinen Oy
Helmuntie 83
37600 Valkeakoski
y-tunnus 0875500-2

Yhteyshenkilö
Harinen Atte
puh 03-5849777 tai 040-5849809
sähköposti: myynti@hestec.fi

Rekisterin nimi:
www.hestec.fi verkkokaupan asiakkaiden yhteystiedot

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen, tilausten toimittamiseen ja laskuttamiseen.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaista tallennetaan tilauksen yhteydessä syntyvät tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Ulkopuolisten tahojen pääsy tietoihin estetään käsittelemällä tietoja tietokoneella , joka on suojattu palomuurilla, salasanalla ja tietoturvaohjelmistolla.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan tiedot saadaan asiakkaan verkkokauppaan tekemistä ilmoituksista.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tietoja käsittelevät vain ne Special Tuning Harinen Oy:n palveluksessa olevat henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja tehtävässään. Heillä on käytössäään käyttäjätunnukset ja salasanat verkkopalveluun, jossa tiedot sijaitsevat. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ja tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Special Tuning Harinen Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille muuten kuin lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen pyynnöstä.

Rekisteröityneellä käyttäjällä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkikörekisteriin on talletettu.

Copyright © 2021 Special Tuning Harinen Oy - webstore/ Anssi Harinen