Toimitusehdot

TOIMITUSKULUT
Toimitustapana posti tai nouto toimipaikastamme.
Postipakettina 6 EUR / paketti, arvoltaan yli 50 EUR tilaukset postin kautta ilman toimituskulua!
Noudot liikkeemme aukioloaikana ma-pe klo 8-16.30.

MAKSUTAVAT
Postiennakko
Postiennakko, eli tilaus maksetaan postissa noudettaessa, postiennakkomaksu 4 EUR lisätään tilaukseen.
Ennakkolaskulla. Tilausvahvistuksen saatuamme, lähetämme sähköpostilla laskun. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilauksen postin kautta.

Ennakkolasku
Ennakkolaskulla. Tilausvahvistuksen saatuamme, lähetämme sähköpostilla laskun ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen. Kun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilauksen postin kautta.

Nouto:

Noutaessasi tilauksen toimipisteestämme, voit maksaa tilauksesi toimipaikassamme käteisellä tai pankki /luottokortilla.

Toimipaikassamme tai puhelintilauksissa voit käyttää myös Collector lasku/osamaksu mahdollisuutta.
Annamme lisätietoja puhelimitse 03-5849777 tai sähköpostilla myynti@hestec.fi


PERUUTTAMINEN JA PALAUTTAMINEN
Verkkokaupan tilauksissa kuluttajalla on kulutajasuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Huomioithan että kuluttaja ei voi peruuttaa sopimusta, kun sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Mikäli päätät perua kaupan ja palauttaa ostoksesi, pyydämme sinua täyttämään oheisen peruuttamislomakkeen ja palauttamaan sen meille joko sähköisesti myynti@hestec.fi tai palautuksen mukana. Peruuttamislomake.

Palautettavan osan tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä ,ehjässä, pakkauksessaan ja sisältää kaikki mukana toimitetut osat. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty , on verkkokauppiaalla oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Tavaroiden palautus postin tai matkahuollon kautta. Palautuskulut jäävät ostajan maksettavaksi. Mikäli ostaja ei maksa toimituskuluja, vähennämme palautettavasta suorituksesta meille aiheutuneet kustannukset. Emme lunasta postiennakolla palautettavia lähetyksiä.

TAKUUASIAT
Verkkokaupalla on kuluttajasuojalain mukainen lakisääteinen vastuu tuotteen virheistä.
Tuotteen takuu riippuu valmistajan takuuehdoista. Takuu kattaa yleensä valmistus ja materiaalivirheet, mutta eivät normaalikäytössä syntynyttä kulumista tai virheellisiä asennuksia.

Pääsääntöisesti viritys- tai kilpakäyttöön tarkoitetuilla osilla ei ole takuuta.

Poikkeuksena kilpakäytössäkin käytettävät Hestec ohjainyksiköt, joille myönnämme 1 vuoden takuun. Takuu ei kata virheistä johtuvia välillisiä kustannuksia.

Tarkasta tilaamasi tavara noudettuasi tuotteen, mikäli huomaat virheen tai viallisen tuotteen ota yhteyttä myynti@hestec.fi tai puh 03-5849777.

Verkkokaupan kautta pääset yhteistyökumppaniemme tuote-esittely sivuille. Emme ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kulutajariitalautakunnan www.kuluttajariita.fi ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraatin kuluttajaneuvontaan. ( www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajalla on myös mahdollista käyttää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia asian ratkaisemiseksi

Verkkokauppiaan yhteystiedot
Special Tuning Harinen Oy (y-tunnus FI08755002)
Helmuntie 83 37600 Valkeakoski
puh 03-5849777
myynti@hestec.fi, www.hestec.fi

Copyright © 2021 Special Tuning Harinen Oy - webstore/ Anssi Harinen